Bruiloft Frank en Samantha

Dit blog moest er nu toch echt van komen, want Frank en Samantha zijn al in september vorig jaar getrouwd! Het is altijd een heel uitzoek werk om uit honderden foto’s te kiezen voor een blog. Maar de januari maand is daar natuurlijk uitermate geschikt voor, een nieuw jaar en met frisse zin gaan we er weer wat moois van maken. Ook dit jaar staan er weer leuke huwelijken op de planning en daar kijk ik enorm naar uit. Maar eerst terug naar de bruiloft van Frank en Samantha in het pittoreske Oud Zuilen en omstreken.

De dag begon bij de ouders van Samantha thuis in Utrecht. Na alle voorbereidingen, de jurk, make up en ga zo maar door, kwam Frank aan en was het een mooi weerzien. Samen met de familie was het genieten van een lekker stuk taart en daarna zijn we vertrokken richting de hei om foto’s te maken. Voor het bruidspaar een bijzondere plek waar ze vaak komen om lange wandelingen te maken. Het paard van de bruid kwam zelfs even langs voor een paar foto’s!

Daarna was er een zonnige lunch bij de ouders van de bruidegom in de tuin. Zo’n hartelijk ontvangst deze dag, ik mocht ook nu weer lekker een vorkje meeprikken. Toen was het tijd voor het officiële gedeelte, de ceremonie! Het bruidspaar kwam aan in een cabrio, het was stralend weer. En het kerkje was ontzettend knus en mooi gelegen aan de Vecht. Er werd wat af gelachen tijdens de ceremonie, de BABS deed het ook wel erg leuk. Na de ceremonie was er een borrel voor de gasten in Bistro Belle, gelegen naast het kerkje aan de Vecht. Een top dag waar het bruidspaar hopelijk nog lang van kan nagenieten!

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *