Familie fotoshoot in het groen

Het is alweer zo lang geleden dan ik foto’s heb gedeeld op mijn blog, maar ik heb zeker niet stil gezeten! Nu de grootste drukte weer even voorbij lijkt met alle mooie bruiloften die ik mocht fotograferen, is het eindelijk tijd om weer wat meer foto’s te laten zien van de fantastische shoots die ik gedaan heb de afgelopen periode. Laat ik beginnen met deze leuke familie shoot van fotograaf Nike Martens en haar gezin. Ik heb het al vaker verteld, we fotograferen elkaars gezin ieder jaar. Want als fotograaf sta je nou eenmaal zelf niet zo vaak op de foto, en dat is toch ook zo waardevol. Zeker niet in de laatste plaats omdat je kinderen dit later ook heel erg zullen waarderen. We troffen het met het weer deze dag, veelal een beetje sluier bewolking wat voor mooi gefilterd licht zorgde. De hei was nog wat bruinig van kleur, maar het geeft zo’n mooi contrast met het groen! Het is altijd weer zo gezellig en leuk om elkaar te zien, en die meiden… och die hebben een speciaal plekje in mijn hart, zulke lieverds.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *