Newbornshoot – lifestyle

Lifestyle newborn foto’s worden steeds populairder, hierbij maak ik foto’s bij jullie thuis van de momenten die zo bijzonder zijn in deze periode als jullie baby net geboren is. Tijdens het knuffelen op bed, het verschonen op de commode, het voeden van je baby. Natuurlijk familiefoto’s, foto’s van jullie baby alleen en ook detail foto’s van voetjes, handjes etc. Een newborn fotoshoot plan ik het liefst binnen 14 dagen na de geboorte, maar bij een lifestyle fotoshoot kan het ook op een later moment. Tot je baby ongeveer 6 weken oud is, daarna spreken we van een baby fotoshoot.

Ik neem tijdens elke fotoshoot ruim de tijd, en dat is zeker ook bij een newborn fotoshoot. Je baby bepaalt hoe de fotoshoot verloopt, er is daarom genoeg tijd om tussendoor te voeden en te knuffelen.

Lijkt het je leuk om een newbornfotoshoot te boeken?  Neem dan tijdig contact met me op voor de mogelijkheden. Wil je zeker zijn van een plekje dan kun je het beste 2 maanden voor je bevalling contact opnemen. Het lijkt me leuk jullie thuis te ontmoeten!

Lifestyle newbornshootLifestyle newbornshootLifestyle newbornshoot

Lifestyle newbornshoot

Lifestyle newbornshoot

 

Lifestyle newbornshoot

Lifestyle newbornshootLifestyle newbornshoot

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *