Zakelijke portretten Boskalis

Voor het nieuwe informatie systeem ‘Workday’ werd ik gevraagd om nieuwe portretten te maken van alle werknemers van de Offshore Energy Division.

Hiervoor ben ik samen met collega fotograaf Nike Martens (www.nikemartens.nl) een aantal dagen bij Baggermaatschappij Boskalis geweest om meer dan 375 zakelijke portretten te maken. Een hele klus, maar ook ontzettend leuk om te doen! Een uitdaging om de verschillende persoonlijkheden goed naar voren te laten komen op de foto, en dit in een record tempo!

We hebben alle zakelijke portretten in kleur en in zwart wit aangeleverd. En de medewerkers mogen de foto’s ook voor andere doeleinden gebruiken, zoals voor LinkedIn. Wel zo prettig, want vaak zie ik op LinkedIn nog wazige vakantiefoto’s voorbij komen. Zonde! Een goede profielfoto maakt dat je serieus genomen wordt, het is je visitekaartje en vaak ook de eerste indruk.

Binnenkort mogen we terug komen om ook een andere afdeling van Boskalis van zakelijke portretten te voorzien, we kijken ernaar uit!

 

Ben jij, of is jullie bedrijf ook op zoek naar een fotograaf om goede profielfoto’s/ bedrijfsfoto’s te laten maken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!

 

Zakelijke portret fotografie Boskalis

 

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *