Eind juni liet ik al een kleine preview zien van het huwelijk van Berend en Marjolein in Maastricht. Nu dan eindelijk een uitgebreider fotoverslag van deze fantastische dag! De locatie van de bruiloft was het prachtige Chateau Neercanne. Ik mocht beginnen met het fotograferen van de bruid tijdens het aankleden, daarbij was er ook tijd genoeg om mooie details vast te leggen. Nadat alle gasten waren gearriveerd kon de ceremonie van start gaan in de kasteeltuin. In de brandende zon, dus aan de gasten werden glazen water en zonnebrand samples uitgedeeld, aan alles was gedacht! Er werden mooie woorden gesproken, er werd veel gelachen en naar prachtige muziek geluisterd.

Na de ceremonie in de kasteeltuin volgde een verfrissende borrel met toost vanaf het bordes. De kinderen van het bruidspaar genoten van de fontein en speelden samen met hun neefje en nichtjes. Daarna was een kort fotomoment voor familieportretten en hebben we rondom het kasteel een paar foto’s gemaakt met de kinderen. Die vertrokken na een dikke knuffel van papa en mama, met de oppas naar een dichtbijgelegen B&B . En met het bruidspaar heb ik toen verder foto’s gemaakt van hen samen. Er was zelfs een kleine wijngaard bij het kasteel, daar hebben we natuurlijk dankbaar gebruik van gemaakt! Daarna volgde een heerlijk diner op het terras, de sfeer was echt fantastisch, het zag er zo mooi uit! En de speeches waren zo grappig en liefdevol…ik zei het al eerder, een droomhuwelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *