OVER MIJ

Hoi, ik ben Elske!
Fotograferen is het leukste beroep wat er is, ik geef mezelf voor 100% tijdens elke shoot om mooie, frisse, lieve beelden vast te leggen.

Fotografie heeft mij al van jongs af aan bezig gehouden, ik was altijd met een camera in de weer. Hoe kan het ook anders met een vader die dezelfde passie heeft en vroeger vaak in zijn eigen doka bij ons thuis te vinden was.

Daarnaast ben ik ook moeder van 2 kinderen en ben ik graag bezig met interieur en schilderen.

FAVORIETE DINGEN

Ik word blij van een mooie lentedag, een goede cappuccino, reizen naar nieuwe (en oude) bestemmingen, een knapperig vers stokbroodje, een stralende lach op kindersnoetjes, veldbloemen, herfstkleuren in het bos, uitslapen, een zonsondergang in zee, interieur, wijntjes met vriendinnen, groen en quality time met mijn gezin. 

En na een fotoshoot kan ik niet wachten om jullie verse beelden te bekijken, te selecteren, en aan de slag te gaan!

FAVORIETE PLEKKEN

De gracht in Utrecht, het bos, Kopenhagen, een koffietentje, Frankrijk, Zanzibar, het strand, zittend voor een haardvuurtje in de winter, de pluktuin, een terras, Foam, een eiland, mijn bank.

Welke mooie plek kies jij voor een fotoshoot?

 

Nieuwste BLOGS

Management meeting

Management meeting Ballast Nedam

Bedrijfsfotografie – Een maand geleden mocht ik de management dag vastleggen van Ballast Nedam. Op een prachtige locatie kwamen verschillende sprekers, en er was natuurlijk…

Read More »
newborn girl

Newborn shoot

Ik heb eindelijk tijd om mijn fotoshoots te ordenen en kom zoveel mooie foto’s tegen. Van deze fotoshoot heb ik alleen nog maar wat losse…

Read More »