Fort Resort Beemster

Een huwelijk tijdens corona, tussen de lockdowns door. Wel 4 keer verzet voor het dan eindelijk echt ging gebeuren. Het huwelijk van Kevin en Amber! Wat is hun geduld op de proef gesteld zeg, ik heb zo te doen met al die bruidsparen die in onzekerheid hebben gezeten! Maar toen het dan eindelijk zover was in augustus vorig jaar werd het een super dag en een fantastisch feest! De locatie Fort Resort Beemster was al geweldig, het bruidspaar had hier een bruidssuite waarvan we gebruik konden maken tijdens het klaarmaken van de bruid. Daarna zijn we foto’s gaan maken op een mooie groene locatie in de buurt en vond de ceremonie aansluitend plaats in het fort. De ceremonie wilde het bruidspaar graag klein houden, met naaste familie. Later op de dag kwamen de andere gasten voor een toost, en om de rest van de dag en avond mee te vieren. Lieve Kevin en Amber, ik wens jullie heel veel geluk en liefde samen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *